Over de huiskamer van Bovenkarspel

Wij heten u van harte welkom in Hotel Café Restaurant De Halve Maan gelegen aan de Hoofdstraat in het pittoreske Bovenkarspel.

Over ons

Bij De Halve Maan doen wij er alles aan om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. U zult bij ons niet snel nee horen, want wij doen er alles aan uw wens tegemoet te komen.

Kunt u op onze website niet iets vinden wat bij u past? Maak dan gerust eens een afspraak om geheel vrijblijvend uw wensen met ons door te nemen en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Familie Tetteroo en medewerkers

Onze visie

De Halve Maan erkent haar voorbeeldrol in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen binnen de hospitality en is ervan overtuigd te investeren in een positieve PR en een prettige werkomgeving voor people en planet op korte of lange termijn ook resulteert in profit.

Onze missie

Het bieden van specifieke, verantwoorde en een eerlijk food & beverage die rekening houdt met verschillende doelgroepen en individuele wensen. Hospitality, flexibiliteit en maatwerk staan hierbij hoog in het vaandel. Er wordt een positieve bijdrage geleverd aan een gastvrije omgeving.

Onze standaarden

Kwaliteit en flexibiliteit is voor ons de standaard. Wij denken graag mee met de wensen van de klanten. Alles is mogelijk en dat is dan ook ons motto.

Vacatures

Wij zijn voortdurend op zoek naar de juiste mensen op de juiste plek. Wij zijn tevens een erkend leerbedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan? Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie in te sturen via info@hoteldehalvemaan.nl.