Feestdagen special 2021

Met de feestdagen special van 2021 zorgen wij voor een onvergetelijke Kerstperiode bij De Halve Maan. Graag tot ziens!

Arangementen

Onze arrangementen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring, indien u een service wenst op maat die niet specifiek is opgenomen in het op deze pagina, dan kunt u zich natuurlijk altijd wenden tot ons voor een offerte op maat.

Kerstbrunch

Wij bieden u de gelegenheid om van een heerlijke brunch te genieten. Vanaf 11:00 uur ontvangen wij u met een glaasje bubbels waarna een lekkere entree met diverse snoeperijtjes we u naar de tafel begeleiden.

Noëlboxen

Speciaal voor de kerstdagen hebben we noëlboxen gemaakt a la De Halve Maan. Geniet

Kerstmenu's

Ga tijdens de kerstdagen heerlijk thuis 'uiteten'. We hebben drie overheerlijke kerstmenu's samengesteld die we zowel bezorgen als kunnen laten ophalen bij De Halve Maan.

Het boek der mogelijkheden

De feestdagen special

Wij wensen u hele fijne feestdagen en dragen hierin graag bij aan een onvergetelijke beleving! In het boek der mogelijkheden vindt u de services die wij kunnen bieden deze feestdagen.

Het boek

Bekijk in het boek ons complete aanbod, zoals de inhoud van de boxen, de menu’s en het programma van de brunch. Aan de vegetariër is uiteraard ook gedacht.

Alles is mogelijk

Bij ons hoor je niet snel ‘nee’, want wij doen er alles aan om de gasten optimaal te verzorgen. Neem bij vragen of opmerkingen daarom ook altijd contact met ons op.

Kerstspecial 2021

De Halve Maan

Geniet van onze eigen prachtige accommodatie in Bovenkarspel.